A Ferrari tökéletes párosa: Az F1 történelmi archívja

A Ferrari tökéletes párosa: Az F1 történelmi archívja

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Michael Schumacher óvatos, Rubens Barrichello úgy érzi, hogy eljött az ő ideje, Fernando Alonso szerint a nagy rivális McLaren most nem lesz igazán veszélyes – március 8-ai F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

2023-ban Christian Horner Red Bull-csapatfőnök hízelgőnek találja, hogy az Aston Martin autója hasonlít a Red Bulléra a Bahreini Nagydíjon. (*1*)

Yuki Tsunoda 2022-ben elismerte, hogy keveset edzett és felkészületlen volt a versenyeken, de ígér változást a jövőben. (*2*)

2021-ben bemutatkozott az Aston Martin új biztonsági autója, amely a Mercedes safety carel váltogatva használható lesz a nagydíjhétvégéken. (*3*)

2020-ban a Kínából indult világjárványnak nagy hatása volt az F1-re, a Bahreini Nagydíjat zárt kapuk mögött rendezték meg, Olaszországban pedig karantén alá vonták a Ferrari főhadiszállását. (*4*)

2019-től világbajnoki pont jár az adott versenyen leggyorsabb kört elérő pilótának, ha az az első tízben ér célba. (*5*)

2018-ban Sebastian Vettel óvatosságra intette a riválisokat, noha a Ferrari remek tempót diktált a teszteken, és a Mercedes is elismerte teljesítményüket. (*6*)

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések